Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Какво става с прокуратурата и президентската институция ли? Това

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgКакво става с прокуратурата и президентската институция ли? Това
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Няма такава мафия! Главният прокурор се прави на президент

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

" Какво става с прокуратурата и президентската институция ли? Това е някакъв разгул на противоправни дейности от най-високо място. ", разяснява проблема Радев - Гешев психиатърът д-р Николай Михайлов в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" Подслушват президента, който е определен с директен национален избор, въплъщава нацията, има контур на угрижен и е пресрещнат от тези, които се усещат уязвени с такава откровена бухалка, че излиза наяве - всеки може да бъде издърпан с куката на официализираното безвластие, което назовава себе си правораздаване. Защото основният прокурор е изведен като самобитен арбитраж на българския политически развой.

Той цензурира и разпределя функциите, с цел да санкционира тези, които в конюнктурната обстановка нараняват нечий интерес. Най-непростимо е едно лице да посегне на този ред, като го разгласи за незаконен. Това го прави президент. Тази орис не би сполетяла никого, в случай че думите му нямаха резултат и не произвеждаха резултат. Правосъдието реагира, угрижено за конституцията и за държавна измяна - това е толкоз жестоко, че доста мъчно може да бъде квалифицирано.

Няма обаче реакция, тъй като основният прокурор е недосегаемо лице по конституция. Всичко това манифестира смисъла на настояването на президента за промени в конституцията, що се отася до съдебната власт, тъй като това не може да се търпи повече. Това не е обществен либерален развой, това не е власт, която се упражнява по либерален закон и съгласно върховенството на закона.

Това са надзаконови и паразаконови преимущества, само че те не показват обществена власт и справедливст. Това е доста рисково. Това би трябвало да активизира сила на доста остро отричане в едно общество и на огромна опозиция. Сега съгласно мен, с цел да бъде всичко това плодотворно и в последна сметка в злото да се откри някакво положително, ще би трябвало да стане ясно, че измененията в правосъдната система са императивни. Не може живеем по този начин оттук насетне.

Ако човек се осведомява за опциите на България, това, което приказвам за напред е илюзорно. Но съпротивата е наложителна. Не на улицата, само че народът ще би трябвало да изрази личното си мнение, ние правова страна ли сме, или сме страна на хора, които ръководят през институциите за лично наслаждение, съгласно неписан закон и съгласно маниера на това, което се назовава в целия свят мафия.

Това е нетърпима история. По малкия екран тече образът на подслушването и зверско безвластие. Държавният глава е подслушван. Прокуратурата го предлага като своя правораздавателна интензивност. Излезе нещо по-пошло от всякаква долнопробност, която можем да си представим. Генерал говори нещо на президента, който е махленски в държавна измяна. Ако на едно дете зададем въпрос какво е това - ще откри съответен отговор. А това се предлага като държание. Действащо лице - основният прокурор. Какво да мислим, в случай че прокурорите са това, какъв е възпитателният резултат за децата?! ", пита риторично гостът в студиото.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 ARABIA RA9999RA (преди 1 минута) Рейтинг: 96 | Одобрение: -24 Яжте мазните лайна на нас, герберите! Селяните и комунистите сте наши плебеи! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР